sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Käsityöidea - Helppo lahja vauvalleKun meidän poika oli ihan pikkuinen, kaipasin käsilleni jotain helppoa, nopeaa ja kivaa puuhaa (kaksimielisten mieliksi en muokkaa sanavalintojani :D ). Halusin tehdä jotain, mikä ei vaatisi paljoa neuloja eikä ompelukonetta. Niimpä päädyin ompelemaan käsin tuttinauhoja.

Tuttinauhahan on ihan maailman helpoin tehdä ja niistä voi tehdä niiiiin monen näköisiä! Tietysti on hyvä pitää huolta turvallisuudesta, eli nauha ei saa olla liian pitkä ja päiden pitää olla kunnolla ommellut, etteivät osat irtoa toisistaan. Jos teet tuttinauhaa pitsistä, on myös hyvä varmistaa, että pitsin raot ovat niin pienet, etteivät pienet sormet voi takertua niihin :)

Mikäli et ole varma, käytetäänkö lahjansaajaperheessä tutteja, voit myös ommella ns. lelunauhan. Käytännössä siis tuttinauha, jonka molemmissa päissä on klipsi. Nämä ovat ihan superkäteviä rattaissa ja matkoilla, kun lapsella on käsissään lelu, joka ei saisi pudota! Lelun saa niillä kätevästi kiinni vaatteisiin tai rattaisiin :)

Ja jos oikein innostut, niin voit tehdä lahjaksi setin, jossa on samaa sarjaa sekä tuttinauha, lelunauha että tumpunpidikkeet! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin ♡ Please, leave a message ♡