torstai 2. maaliskuuta 2017

Makuuhuoneen pientä päivitystä


Sama makuuhuone pienin eroin. Kumpi näyttää kivemmalta? :) Vasemman puoleisessa kuvassa on ainakin kivempi valo! :D Taitaa olla kesällä otettu...

Tuo ensimmäinen kuva on jo parin vuoden takaa. Nyt jälkikäteen kun sitä katsoo niin täytyy todeta, että nuo vihreät tyynyt näyttää tosi kivoilta :D Ne kuitenkin ovat niin huonolaatuiset, että siirtyivät jo viime kesänä meidän terassityynyiksi.

Jälkimmäisessä kuvassa on meidän makuuhuone viimeisimmän päivityksen jälkeen. Kuvan vaalea matto on ollut meillä varastossa käyttämättä pari vuotta ja nyt se löysi tiensä pesun jälkeen meidän makuuhuoneen matoksi. Kooltaan se saisi olla aavistuksen isompi, mutta ajaa kyllä näinkin asiansa, koska sen tärkein tehtävä on matoittaa koirille polku niiden pedille, joka jää kuvan ulkopuolelle. Meidän koirat kun tykkäävät yöllä kuljeskella ympäriinsä ja niiden kynnet rapisevat laminaattia vasten raivostuttavasti. Matto auttaa tähän ongelmaan paljon. Yllättäen Ikeasta (:D) löytyi myös uudet, edulliset yöpöydät. Ihan sattumalta aiemmin yöpöydän virkaa toimittaneet laatikot mahtuivat uusien yöpöytien sisään. Pöytälamput on nyt harkintalistalla, että mitä niille teen. Makuuhuoneessa on muuten kultaista värimaailmaa niin jotenkin nuo lamppujen hopeanväriset jalat pistävät nyt pahasti silmään. Ehkä siitä seuraava spray-maalaus-operaatio?! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin ♡ Please, leave a message ♡